AKS agronyt

Godt på vej med dyrkningkontrakterne

27.06.2018

Når man introducerer en ny teknik og en ny måde at kommunikere på, er det altid spændende, om det hele nu også fungerer som forventet. Og vi må vi sige, at teknikken generelt har fungeret, og at andelshaverne heldigvis er interesserede i at bruge de nye muligheder fra deres smartphone og/eller iPad/tablet.

Her en uge efter Avlerinfo Selvbetjening blev frigivet, er der allerede blevet indsendt i alt 141 dyrkningkontrakter via app’en – 69 til AKS og 72 til AKM. Vi har også allerede modtaget 2 bestillinger på protamylasse via app’en. Der har tilsyneladende kun været ganske få problemer med at logge på og udfylde kontrakten, og langt de fleste tilbagemeldinger går på at det er hurtigt, overskueligt og nemt at få indsendt sin dyrkningskontrakt på den nye måde.

De 141 dyrkningskontrakter er et godt første skridt på vejen, men vi vil selvfølgelig gerne have så mange som muligt til bruge app’en. HVIS man endnu ikke har indsendt sin dyrkningskontrakt, vil vi derfor gerne atter opfordre til at man får det gjort.

Som i alle tidligere år SKAL fabrikken under alle omstændigheder modtage en underskrevet dyrkningkontrakt for at man kan levere sine kartofler, og da app’en gør dyrkningskontrakten nem at udfylde, er det oplagt at vælge den hurtige måde.

Gør sådan her:

  1. Tag din smartphone eller iPad/tablet frem, og find den velkomstmail der blev sendt til dig d. 19. juni.
  2. Find app’en i enten Apples App Store https://itunes.apple.com/dk/app/avlerinfo-selvbetjening/id1387807995 eller på Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.avlerinfo.selvbetjening (eller søg efter Avlerinfo Selvbetjening), og installer app’en.
  3. Åben app’en og indtast det brugernavn og den adgangskode der er angivet i toppen af velkomstmailen fra d. 19. juni.
  4. Du finder dyrkningskontrakten under fanebladet “Kontrakter og bestillinger”. Vælg din fabrik og klik på Dyrkningskontrakten for 2018/19.
  5. De fleste oplysninger er allerede udfyldt. Afgiv de sidste oplysninger (om forkampagne, høstpant og leveringsform), accepter betingelserne og send kontrakten til fabrikken.
  6. Færdig! Du har indsendt din dyrkningkontrakt.

Du finder en kvittering på din indsendte dyrkningkontrakt i app’ens Digitale dueslag.

Den nemme udfyldelse af dyrkningskontrakten er kun ét godt argument for at bruge app’en. Du kan f.eks. også indgå lejeaftaler, modtage vejesedler og afregninger og bestille læggekartofler via Avlerinfo Selvbetjening – og der er allerede forslag om andre funktioner.

Jeg har ingen smartphone eller iPad/tablet – hvad gør jeg?
Hvis du ikke selv har en smartphone eller en iPad/tablet kan du også bruge f.eks. et andet familiemedlems smartphone til at sende dyrkningkontrakten - du skal bare logge på med dit eget brugernavn og kodeord. Du kan også sende dyrkningskontrakten ind til fabrikken på andre måder. Ring til Anne Grethe Jepsen eller Bjarne Thisgaard på AKS på tlf. 7483 1343.

Jeg kan ikke finde min velkomstmail – hvad gør jeg?
Ring til Anne Grethe Jepsen eller Bjarne Thisgaard på AKS på tlf. 7483 1343, så sørger de for at den bliver sendt igen.

Jeg har problemer med at hente app’en, logge på eller udfylde dyrkningskontrakten – hvad gør jeg?
Ring til Anne Grethe Jepsen eller Bjarne Thisgaard på AKS på tlf. 7483 1343, så vil de hjælpe.

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK