Nyheder AKS

Nye skilte på AKS

19.02.2021

AKS ligger som bekendt på Tøndervej – og Tøndervej er en statsvej. Det betyder f.eks., at der er en række specielle forhold og betingelser i forhold til hvordan f.eks. en svingbane skal etableres, så den bliver så trafiksikker som muligt.

Noget tilsvarende gælder kravene til skiltning, som både skal overholde regler for reklame i det åbne land og Vejdirektoratets omfattende regelsæt om bl.a. skiltes placering, størrelser, skrifttyper, farver og belysning. Formålet er at undgå store og skæmmende skilte i landskabet og samtidig opnå den størst mulige trafiksikkerhed.

På AKS har vi en klar interesse i, at de mange tusinde lastbiler der årligt kører ind til fabrikken, nemt og hurtigt finder den rigtige indkørsel. Dermed undgår vi farlige situationer, hvor lastbiler laver pludselige opbremsninger eller bakker ud på Tøndervej, fordi de har valgt en forkert indkørsel.

Det gælder især de mange lastbiler, der henter vores færdige produkter, og som i mange tilfælde har udenlandske chauffører.  

Efter en lang dialog med Vejdirektoratet og indsendelse af en del dokumentation og flere ansøgninger, fik vi godkendelse til at opsætte i alt 5 skilte. Nu er skiltene så kommet op, og vi forventer, at de vil gøre det væsentligt nemmere og mere sikkert at afvikle trafikken til fabrikken.   

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK