Nyheder AKS

Vintermøde på en ny måde

26.02.2021

På grund af corona-begrænsningerne blev vores årlige vintermøde afholdt som et online-møde. Alligevel var der et meget flot digitalt “fremmøde” til vintermødet.

Vi startede dagen med velkomst og en lille tilbageblik fra formand Peter C. Petersen. Samtidig kunne han også afsløre, at der allerede i næste uge udbetales yderlig a conto-restbetaling til alle avlere.

Direktør Jens Chr. Jørgensen kom efterfølgende også med et mindre tilbageblik fra kampagnen, set med fabrikkens øjne. Derudover informerede han om, at den kommende kampagne skal reduceres med godt 10 %.

CEO Jesper Burgaard, KMC, gennemgik nøgletal fra KMC’s salg, samt indledte os i de perspektiver vi kan forvente i et vigende marked.

Præsentationer fra de ovenstående indlæg vil af strategiske årsager ikke blive vist her.


Efter en kort pause var Bjarne Thisgaard igennem resultater af sidste kampagne samt lidt om strategien til kommende kampagne. Se hans præsentation her.

Henrik K. Rasmussen fra AKS Agro gav os nogle værktøjer til et sundhedstjek af ens sædskifte. Se hans præsentation her.

Frederik Jensen AKS Agro gennemgik resultaterne af Business Check 2020 hos nogle avlere. Se hans præsentation her.
 
Henrik K. Rasmussen var igen på med et indlæg om de mange faldgruber der kan være i forhold til brugen af planteværn. Se hans præsentation her.


Bjarne introducerede de fremmødte i, hvordan vi med de ekstra kræfter i Agro-afdelingen har tænkt os at hjælpe vores avlere med styrket fokus på avlernes bundlinie. Se hans præsentation her.


Endelig sluttede formand Peter C. Petersen det virtuelle møde med en stor tak for det rigtig flotte fremmøde trods den nye mødeform.

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK